Webbased Management Tools

Easy2edit biedt u een zeer uitgebreid pakket webbased management tools. Webbased management systemen zijn de toepassing voor de toekomst. Het systeem is 100% gebaseerd op internettechnologie. U kunt het dus overal waar een webbrowser is geïnstalleerd, gebruiken. Webbased wil zeggen dat het easy2edit systeem op een (interne) webserver geïnstalleerd wordt. Zo hoeft het niet op iedere computer geïnstalleerd te worden. U en uw medewerkers beschikken dus altijd en overal over de meest recente gegevens. Dat maakt easy2edit uitermate geschikt om vanaf diverse werkplekken te gebruiken, of een medewerker nu op kantoor of vanuit huis werkt.

Met onze software kunt u snel en gemakkelijk met iedereen communiceren. Zowel met uw website op internet als met uw intranet/extranet systeem biedt easy2edit u een uitstekende manier om iedereen van accurate informatie te voorzien. Hiervoor zijn vele functionaliteiten ontwikkeld. Zoals een Content Management Systeem (CMS), een Project Management Systeem, een urenregistratiesysteem, een validatie-module, een webshop, een reserveringssysteem en een zeer uitgebreide Document Management Systeem (DMS), en dat allemaal easy2edit! Dat betekent zo gebruiksvriendelijk, dat iedereen er mee kan werken.

Nog een groot voordeel van easy2edit is dat alle modules en opties direct beschikbaar zijn. U kiest een easy2edit pakket en kunt dit verder uitbreiden met andere easy2edit modules. Specifieke wensen kunnen wij door middel van maatwerk realiseren. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Easy2edit is goed beveiligd. Niet alleen met wachtwoorden maar ook met e-token(s), dit is een  digitale sleutel die uw medewerker uitsluitend toegang geeft in combinatie met de juiste login. Binnen easy2edit is er bovendien de mogelijkheid om de gebruiker, zowel intern als extern, rechten toe te kennen. Zo kunt u bepaalde delen afschermen of toewijzen aan diverse gebruikers(groepen).

Webbased Management Tools zijn gericht op de toekomst, daarom werkt Studio2 aan een lange termijn relatie. Functionaliteiten die (nu) nog niet geschikt zijn voor uw organisatie kunnen dat in de toekomst wel worden. Mocht u een vraag over mogelijke andere functionaliteiten hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Easy2edit kent inmiddels vele gebruikers in binnen- en buitenland in vele diverse branches. Zo wordt het gebruikt door ruim 120 basisscholen in Nederland en door het internationale farmaceutische bedrijf Schering in Berlijn. Wilt u de informatie nog eens op uw gemak bekijken, vraagt u dan de demo-dvd aan.

Kiest u voor easy2edit dan heeft u de keuze uit een Basic, Professional, Enterprise of een Intranet-pakket. Wij leveren u een kant en klare oplossing inclusief ontwerp. Dit ontwerp kunt u door Studio2 laten maken. U kunt ook voor een eigen ontwerper kiezen of wij werken op uw verzoek samen met uw reclamebureau.

do IT easy2edit!